Bib Willebroek

16/02/2018 :: BiBscoop “The circle”

Eerst was er het boek van Dave Eggers, toevallig één van de hoogst scorende en spraakmakendste boeken die ooit werden besproken in onze leeskring “WilleBoek”. En nu storten we ons op de film, liefst samen met jullie.


SYNOPSIS:
In een toekomstige wereld wordt Mae (Emma Watson) aangenomen door het grootste, machtigste IT bedrijf ter wereld, gespecialiseerd in social media. Daardoor maakt ze heel snel carrière, aangemoedigd door de oprichter van het bedrijf, Eamon Bailey (Tom Hanks). Emma wordt door Bailey ingezet bij een revolutionair experiment waarin de grenzen van de privacy en de ethiek, en uiteindelijk ook die van haar persoonlijke vrijheid op de proef worden gesteld. 
Haar deelname aan dit experiment en de beslissingen die Emma hierin neemt, tasten het leven en de toekomst van haar vrienden en haar familie aan. VOORAF INSCHRIJVEN GRAAG!

03/866 92 10
bibliotheek@willebroek.be
START: 19:45

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

16/02/2018 :: BiBscoop “The circle”

Eerst was er het boek van Dave Eggers, toevallig één van de hoogst scorende en spraakmakendste boeken die ooit werden besproken in onze leeskring “WilleBoek”. En nu storten we ons op de film, liefst samen met jullie. Lees verder
Meer nieuws