Bib Willebroek

24/11/2017 :: Dubbelgesprek met Lara Taveirne en Kris Van Steenberge

Op vrijdag 24 november nodigen wij twee literaire kleppers van formaat uit voor een heus dubbelgesprek in ons salon. Zij worden op de rooster gelegd door de dames van de bekende boekenblog THISISHOWWEREAD.BE.

KRIS VAN STEENBERGE is (toneel)schrijver, regisseur en docent. Zijn debuut “Woesten” was allesverpletterend en won in 2014 o.a. de Debuutprijs en de Bronzen Uil. Vorig jaar was er “Blindelings” en zijn theatertekst “Adela en Helena” verscheen in september.

LARA TAVEIRNE kaapte in 2015 diezelfde Debuutprijs weg met “De kinderen van Calais” en ook haar tweede roman “Hotel zonder sterren” scheert hoge toppen.

Literaire journalistes Barbara De Munnynck, Eveline Janssens en Katrien Elen zijn al vijftien jaar vriendinnen. Toen iedereen schreeuwde dat bloggen passé was en het gedrukte boek morsdood, riep het trio – lekker tegendraads – THIS IS HOW WE READ in het leven. Op deze ‘Literatuur en Lifestyle Blog voor ondernemende lezers’ schrijven Barbara, Eveline en Katrien over boeken, zichzelf, boeken, cocktails, literaire feestjes, boeken, citytrips, boeken en… enfin… U snapt ‘m.

PS: aangezien onze leeskring WilleBoek zijn tiende jaargang ingaat, mogen onze leeskringleden gratis dit evenement bijwonen (voor de rest is het gewoon goedkoop).

ENKEL VOORAF INSCHRIJVEN: 5.00 EUR (2.50 met vrijetijdspas).
bibliotheek@willebroek.be

voordat ze op de site verschijnen.