Boek
Nederlands

Het grote feestenboek van Sammie en Suzie

+1
Het grote feestenboek van Sammie en Suzie
×
Het grote feestenboek van Sammie en Suzie Het grote feestenboek van Sammie en Suzie

Het grote feestenboek van Sammie en Suzie

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Wat zie je als het carnaval is? Wat hoort er bij Pasen? En wat herken je op een bruiloft? Sammie en Suzie dromen over leuke feestjes. Wat is jouw favoriete dag van het jaar?

Woordjes leren wordt een plezier met dit kartonboek boordevol goed herkenbare plaatjes. Voor nieuwsgierige aagjes vanaf 2,5 jaar.
Onderwerp
Woorden leren, Feesten
Titel
Het grote feestenboek van Sammie en Suzie
Auteur
Anita Bijsterbosch
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2022
[16] p. : ill.
ISBN
9789044849332 (hardback)

Over Anita Bijsterbosch

Anita Bijsterbosch (Apeldoorn, 7 januari 1961) is een Nederlands kinderboekenschrijfster en illustratrice.

Biografie

Anita Bijsterbosch werd geboren in Apeldoorn. Als kind las en bestudeerde ze al graag prentenboeken. Deze ging ze later natekenen en verzon daar toen haar eigen verhaaltjes bij. Na haar middelbare school ging zij schilder- en tekenlessen volgen bij galerieën in de buurt van haar woonplaats. Ze leerde daar veel uit tekenboeken.

Loopbaan

Bijsterbosch debuteerde in 2012 haar eerste prentenboek Woesj!. Dit boek werd uitgegeven door Clavis Uitgeverij.

Bibliografie

  • (2012) Woesj!
  • (2014) De zoektocht van papa zeepaardje
  • (2014) Kameleon ziet kleuren
  • (2015) Ik ga als cowboy
  • (2015) Muisje wil dansen
  • (2016) Piept kleine muis alleen?
  • Lees verder op Wikipedia