Boek
Nederlands

Vergeet mij niet : wanneer je tot diep in je ziel gebroken bent

Anja Feliers (auteur)
+1
Vergeet mij niet : wanneer je tot diep in je ziel gebroken bent
×
Vergeet mij niet : wanneer je tot diep in je ziel gebroken bent Vergeet mij niet : wanneer je tot diep in je ziel gebroken bent

Vergeet mij niet : wanneer je tot diep in je ziel gebroken bent

In de reeks:
Genre:
Titel
Vergeet mij niet : wanneer je tot diep in je ziel gebroken bent
Auteur
Anja Feliers
Taal
Nederlands
Editie
3
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2013
320 p.
ISBN
9789401413596 (paperback)

Besprekingen

Het zoontje van Wim en Saskia wordt dood aangetroffen op de achterbank van een snikhete auto. De gevolgen voor hun huwelijk zijn dramatisch. Een psychologe ontdekt dat er meer speelt tussen de ouders. In deze psychologische thriller wordt de nachtmerrie van elke ouder werkelijkheid. Het verhaal wordt afwisselend verteld vanuit het standpunt van de vader, de moeder en de psychologe. Het begint met de heftige emoties na de dood van het jongetje, langzaam aan blijken er heel andere dingen te spelen. Tijdens het lezen van het verhaal ontdekt de lezer de bizarre werkelijkheid, hierdoor is de ontknoping geen verrassing meer. Toch slaagt de schrijfster erin om de spanning tot de laatste bladzijde vast te houden. Een verhaal dat je bij blijft. Kleine druk.

Over Anja Feliers

Anja Feliers (Bilzen, 31 augustus 1971) is met 80.000 verkochte exemplaren een van de succesvolste vrouwelijke thrillerauteurs van Vlaanderen. Feliers debuteerde in 2010 als thrillerauteur met het boek Verleid me. Het achtste deel in de reeks thrillers rond psychologe Kathleen Verlinden, Het perfecte meisje, werd in 2019 verkozen tot de Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2018. Daarnaast schrijft ze ook aan een reeks rond het medium Caro Westerhof. Het tweede deel in die reeks, Huid tegen huid, werd verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2020.

In het voorjaar van 2021 kwam Ademloos uit, het eerste deel in de Dirty Little Secrets-trilogie, waarin het verlangen van de vrouw centraal staat.

Levensloop

Feliers volgde een bacheloropleiding Nederlands te Hasselt. Haar debuutroman, Donkere kamers, ontstond toen ze een roman schreef over de ziekte en het overlijden van haar moeder, e…Lees verder op Wikipedia