Boek
Nederlands

Ik zag een kikker

Cindy Pieterse (auteur), Berber van den Brink (illustrator)
+1
Ik zag een kikker
×
Ik zag een kikker Ik zag een kikker
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Een kikker eet stiekem van een taart. Maar dan wordt hij betrapt! Prentenboek met kleurrijke illustraties. Interactief voorlezen vanaf ca. 4 jaar.
Onderwerp
Kikkers
Extra onderwerp
voeding, bakkers
Titel
Ik zag een kikker
Auteur
Cindy Pieterse 1972-
Illustrator
Berber van den Brink
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, copyright 2023
[28] p. : ill.
ISBN
9789021039688 (hardback)

Besprekingen

Een grappig prentenboek over een kikker die stiekem van een taart eet en op heterdaad wordt betrapt. Het verhaal heeft een herhalend, rap-achtig ritme. Met kleurrijke, humoristische illustraties. Om interactief voor te lezen aan peuters vanaf ca. 4 jaar. Cindy Pieterse (Amstelhoek, 1972) is een Nederlandse columnist en komiek.

Over Cindy Pieterse

Cindy Pieterse (Amstelhoek, 25 september 1972) is een Nederlandse (tekst)schrijfster, comédienne en columniste.

In de jaren negentig was Pieterse lerares op verschillende basisscholen. In 1997 sloot ze zich aan bij de stand-upcomedians van Comedytrain.

Als tekstschrijfster levert ze werk voor onder meer Sesamstraat, Studio Snugger en Dit was het nieuws. Voor het laatste programma is ze eveneens redactielid. Ook maakte ze vier jaar lang deel uit van het cabaret van Spijkers met koppen. Ze was columniste voor onder andere Radio Tour de France, Q-music (Je dag is goed), Radio 1 (1 op vrijdag) en het Algemeen Dagblad.

Sinds 2016 is ze bij Radio Tour de France de rondemiss met De Kwis Die Niet Te Googelen Is. Ook is Pieterse columnist voor LINDA.nieuws.

Externe links

  • Persoonlijke website van Cindy Pieterse
  • Cindy Pieterse op Comedytrain.nl
Lees verder op Wikipedia