Boek
Nederlands

Alles wat schittert

Danielle Steel (auteur), Betty Klaasse (vertaler)
Een jonge vrouw verhuist na de dood van haar ouders naar Londen, waar ze verliefd wordt en terechtkomt in een wereld van glamour. Maar maakt deze glinsterende nieuwe wereld haar niet blind voor het werkelijke geluk?
Titel
Alles wat schittert
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Betty Klaasse
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
All that glitters
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2023
333 p.
ISBN
9789021038698 (paperback)

Besprekingen

Een roman van Danielle Steel over een jonge vrouw die na de dood van haar ouders haar eigen weg moet vinden. Het boek volgt het verhaal van Coco Martin, die op het punt staat af te studeren aan Columbia en een zomerbaan bij een tijdschrift heeft bemachtigd. Wanneer het noodlot toeslaat en ze haar familie verliest, moet ze haar eigen weg vinden. Ze verhuist naar Londen, wordt verliefd en belandt in een glamoureuze wereld, maar maakt deze glinsterende nieuwe wereld haar niet blind voor het werkelijke geluk? Meeslepend en toegankelijk geschreven. Danielle Steel (New York, 1947) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver. Ze schreef vele boeken. Haar werk werd in meer dan veertig landen uitgegeven.

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia