Boek
Nederlands

Omasaurus

David Walliams (auteur), Adam Stower (illustrator)
+1
Omasaurus
×
Omasaurus Omasaurus
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Spike wil niet naar bed. Hij wil verder spelen. Als hij zijn bed uitsluipt, blijkt zijn oma een Grannysaurus DJ te zijn in een echte Dinodisco. Ga mee op avontuur met Spike. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Titel
Omasaurus
Auteur
David Walliams
Illustrator
Adam Stower
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Grannysaurus
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2023
[32] p. : ill.
ISBN
9789044852042 (hardback)

Besprekingen

Een vrolijk en grappig prentenboek van David Walliams over op tijd naar bed gaan en dinosaurussen. Spike moet van oma op tijd gaan slapen, maar daar heeft hij helemaal geen zin in. Wanneer hij ’s nachts stiekem naar beneden sluipt, ontdekt hij dat zijn oma in een dinosaurus is veranderd en een dinodisco in de woonkamer houdt! Spike wil ook opblijven en feesten. Krijgt omasaurus haar kleinzoon ooit weer in bed? Herkenbaar en met humor geschreven. Met levendige, speelse kleurenillustraties en expressieve typografie. Voor dinofans vanaf ca. 4 jaar. David Walliams (Wimbledon, 1971) is (onder veel andere) auteur, scenarioschrijver, acteur en komiek. Zijn werk werd in meer dan twintig landen uitgegeven.

Over David Walliams

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Ana maria wiggins

David Edward Walliams OBE, pseudoniem van David Edward Williams, (Banstead, 20 augustus 1971) is een Engels acteur en kinderboekenschrijver, meest bekend voor zijn rollen in de televisieserie Little Britain.

Biografie

Hij groeide op in Banstead, in het graafschap Surrey, als kind van Peter en Kathleen Williams en heeft een oudere zus. Hij zat op de Reigate Grammar School en was lid van het Nationale Jeugdtheater van Engeland. Williams is zijn echte naam, die hij vanwege acteursverdragen liet veranderen in ‘Walliams’.

Walliams had sinds eind 2009 een relatie met het Nederlands/Britse model Lara Stone. Op 20 januari 2010 werd bekend dat zij verloofd waren. Op 16 mei 2010 zijn ze getrouwd in Londen. Hun eerste kind, een zoon, werd geboren op 5 mei 2013. In februari 2015 ging het koppel uiteen.

Zijn beste vriend is komiek Alan Carr.

TelevisiewerkLees verder op Wikipedia