Blu-ray
Engels

Sing 2

Garth Jennings (regisseur), Christophe Lourdelet (regisseur)
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Koala Buster Moon en zijn vrienden organiseren een spectaculair optreden, maar ze willen nog een grote rockster zien te overtuigen om mee te doen. Vanaf ca. 7 jaar.
Onderwerp
Zingen
Titel
Sing 2
Regisseur
Garth Jennings Christophe Lourdelet
Taal
Engels
Uitgever
Universal Studios, © 2022
1 blu-ray
Oorspr. opname
2021
Speelduur
109 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Vlaams, Nederlands, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Italiaans Bevat 2 mini films: Alleen voor Gunters ogen en Dierlijke aantrekkingskracht
EAN
5053083235345

Besprekingen

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten 's-werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster zijn zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City. Beoordeling Moviemeter: 3,18/5. IMDB beoordeling: 7,5/10. Beoordeling FilmTotaal: 6,2. Oordeel Cinemagazine: 2.5.