Boek
Nederlands

Mag ik eens in je potje kijken?

+1
Mag ik eens in je potje kijken?
×
Mag ik eens in je potje kijken? Mag ik eens in je potje kijken?

Mag ik eens in je potje kijken?

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Muisje kijkt met grote nieuwsgierigheid om zich heen. In werkelijk alles is hij geïnteresseerd, dus ook in de potjes van zijn vriendjes. Natuurlijk willen die na een tijdje ook wel eens weten wat er in het potje van Muisje ligt. Er staat hun een verrassing van formaat te wachten. Dit geestige prentenboek met flapjes is het vervolg op de klassieker Mag ik eens in je luier kijken? Alweer pret verze
Titel
Mag ik eens in je potje kijken? / tekst en illustraties Guido van Genechten
Auteur
Guido Van Genechten
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2021
[26] p. : ill.
ISBN
9789044844245 (hardback)

Over Guido Van Genechten

Guido Van Genechten (Mol, 19 augustus 1957) is een Vlaamse auteur en illustrator. Guido Van Genechten is wereldwijd bekend met zijn prentenboeken.

In 1995 verscheen In het donker het eerste in een inmiddels omvangrijke reeks prentenboeken voor peuters en kleuters. Het bekendste figuurtje door hem ontworpen is waarschijnlijk het konijntje met het slap oortje Rikki.

Guido Van Genechten studeerde typografie en werkte jarenlang in de grafische sector, waar hij vooral bezig was met lay-out en montage. Intussen volgde hij lessen tekenen, schilderen, grafiek en fotografie aan de kunstacademie van Mol.

Zijn prentenboeken verschenen in vele talen. In 2010 is zijn prentenboek Wiebelbillenboogie prentenboek van het jaar 2010 en staat centraal in de Nationale Voorleesdagen.

Bibliografie

Kijk je mee

  • Tamme beestjes (Clavis)
  • Wilde beestjes (Clavis)

Max