Boek
Nederlands

Het knutselboek van Jill : de leukste en groenste knutsels verzameld

Jill Schirnhofer (auteur)
+1
Het knutselboek van Jill : de leukste en groenste knutsels verzameld
×
Het knutselboek van Jill : de leukste en groenste knutsels verzameld Het knutselboek van Jill : de leukste en groenste knutsels verzameld

Het knutselboek van Jill : de leukste en groenste knutsels verzameld

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Vrolijke ideeën voor het maken van knutselwerkjes, met tips om duurzaam te knutselen. Met gekleurde foto’s en illustraties. Vanaf ca. 6 jaar.
Onderwerp
Knutselen
Titel
Het knutselboek van Jill : de leukste en groenste knutsels verzameld
Auteur
Jill Schirnhofer 1991-
Taal
Nederlands
Uitgever
[Amsterdam]: Van Holkema & Warendorf, 2022
96 p. : ill.
ISBN
9789000383634 (paperback)

Besprekingen

Een knutselboek voor kinderen van Jill Schirnhofer, bekend van haar kinderprogramma op tv en YouTube. Met 30 knutsels die gemaakt kunnen worden met benodigdheden uit huis of uit de natuur, zoals kruidenpotjes en een lichtslinger van gerecyclede plastic flessen. Met tips en weetjes voor een groene lifestyle. In opgewekte stijl geschreven. Met volop gekleurde foto’s en illustraties en speelse typografie. Jill Schirnhofer (Amsterdam, 1991) is o.a. columnist, presentatrice, actrice en jeugdauteur. Ze schreef tientallen boeken. Vanaf ca. 6 jaar.

Over Jill Schirnhofer

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Paul Schirnhofer

Jill Schirnhofer (Amsterdam, 29 oktober 1991), ook wel bekend als kortweg Jill, is een Nederlands illustrator, schrijver, programmamaker en actrice. Hoewel ze van beroep hoofdzakelijk illustrator en schrijver is, beleeft ze haar doorbraak door het kinderprogramma Jill, dat ze voor AVROTROS op Zapp, NPO 3 presenteert.

Biografie en carrière

Begin carrière

Op 15-jarige leeftijd ontwerpt Schirnhofer haar eerste schoolagenda. Dit ontwerp wordt opgemerkt door een Nederlandse uitgeverij, die haar hierop onder contract neemt. Onder het label My life is sweet brengt ze een schoolspullenlijn uit, die ze later uitbreidt met andere accessoires, zoals kleding, make-up, kookboeken en een doeboek. Behalve in Nederland heeft ze ook in Duitsland verschillende boeken op haar naam staan. Daar…Lees verder op Wikipedia