Vals ritueel : een Rani Diaz thriller

Sterre Carron (auteur)
+1
Vals ritueel : een Rani Diaz thriller
×
Vals ritueel : een Rani Diaz thriller Vals ritueel : een Rani Diaz thriller

Vals ritueel : een Rani Diaz thriller

In de reeks:
Rani Diaz; 18
Genre:
Terwijl drie Nigeriaanse tienermeisjes de overtocht naar Europa maken, buigt een detective zich over een vreemde zaak die lijkt te leiden naar een netwerk van mensensmokkel.
Titel
Vals ritueel : een Rani Diaz thriller
Auteur
Sterre Carron
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Witsand Uitgevers, 2022
367 p.
ISBN
9789492011268 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Een misdaadroman over de hartverscheurende gevolgen van mensensmokkel. Drie Nigeriaanse tienermeisjes maken de overtocht naar Europa. Ze zoeken het paradijs, maar belanden in de hel. Rani Diaz en haar collega-speurders ontfermen zich ondertussen over een bizarre zaak. In een duistere steeg vinden ze het toegetakelde lichaam van een jonge vrouw met haar drie maanden oude baby. De dader liet een merkwaardige signatuur op het lichaam achter. Aanwijzingen leiden naar een netwerk van mensensmokkel. Maar volgen Rani en haar collega’s het juiste spoor, of worden ze misleid?'Vals ritueel’ is in een vlotte, prettig leesbare stijl geschreven. Let op: niet voor tere zieltjes vanwege de expliciete scènes.Sterre Carron (Antwerpen, 1957) is een Belgische thrillerschrijfster. ‘Vals Ritueel’ maakt onderdeel uit van haar ‘Rani Diaz’-serie.

Over Sterre Carron

Sterre Carron (Antwerpen, 1957), een pseudoniem, is een Vlaamse schrijfster van misdaadromans. Ze debuteerde als schrijfster in 2013 met Mara.

Carron had van in haar jeugd belangstelling voor criminologie maar belandde uiteindelijk in een opleiding tot vroedvrouw. Voor Artsen zonder Grenzen ging ze werken in Rwanda en toenmalig Zaïre. Ze keerde terug naar België, waar ze een tijd in het Instituut voor Tropische Geneeskunde werkte. Haar detectives draaien rond Rani Diaz, een gevoelige maar humeurige politiehoofdinspecteur.

Bibliografie

Rani Diaz-serie:

  1. Mara (2013 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  2. Tirtha (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  3. Matsya (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  4. Trifla (2015 - Witsand Uitgevers)
  5. Indigo (2015 - Witsand Uitgevers)
  6. Indra (2016 - Witsand Uitgevers)
  7. Gotcha! (2016 …Lees verder op Wikipedia