Boek
Nederlands

De feeën van de zeven zeeën

Thea Stilton (auteur), Danilo Barozzi (illustrator), Chiara Balleello (illustrator)
+1
De feeën van de zeven zeeën
×
De feeën van de zeven zeeën De feeën van de zeven zeeën
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Het Rijk van de Zeven Zeeën is in gevaar. De Thea Sisters moeten het eeuwenoude, kostbare instrument de Violee zien te vinden, zodat er weer op gespeeld kan worden. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Titel
De feeën van de zeven zeeën
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Danilo Barozzi Chiara Balleello Barbara Pellizzari
Vertaler
Pauline Akkerhuis
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Il segreto delle fate degli oceani
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, © 2016
320, [60] p. : ill.
ISBN
9789085923466 (hardback)

Besprekingen

In het onderzoekscentrum De Zeven Rozen, dat de fantasiewereld bestudeert, is ontdekt dat het Rijk van de Zeven Zeeën in gevaar is. Will Mystery vraag de Thea Sisters om hulp. Ze moeten het eeuwenoude, kostbare instrument de Violee zien te vinden, zodat er weer op gespeeld kan worden, anders gaat het onderzeese rijk verloren. Via een geheime tunnel komen ze in het onderzeese rijk en dan liggen allerlei uitdagingen, bedreigingen en gevaren op de loer. Zullen ze op tijd zijn? Onafhankelijk te lezen, vierde deel uit serie 'De Zeven Rozen'*, dat naast het verhaal, vol staat met informatie over vissoorten, weekdieren en planten die in de zee leven, en een bijzonder happy-end heeft. Geschreven en gedrukt in de overbekende Stilton-stijl, vol met kleurige illustraties en verschillende lettertypes in verschillende kleuren. De bladspiegel is overvol. Voorzien van kaarten, afbeeldingen van dieren etc. Achterin een reisverslag van Thea, een aantal weetjes, quizjes en feeënkapsels, -koekjes en -d…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia