BibFeest! (verwendag) + kelderverkoop

Tijd om te feesten en onze vernieuwde bib in de kijker te zetten. We hebben er hard genoeg voor gewerkt, samen met onze vrijwilligers. Maak je dus maar klaar voor een nieuwe verwendag!
Thema dit jaar: "upcycling" (van oude dingen een nieuw, afgewerkt product maken).

WORKSHOPS + ANIMATIE

We hebben tal van leuke workshops en andere animatie voorzien voor jong en oud. Dit allemaal binnen het centrale thema "Upcycling".
Bij sommige workshops kan je aansluiten wanneer je wil, voor andere zal je moeten inschrijven.

Een overzichtje:

- figure weaving (kunstwerkjes met wol maken): gratis, jong & oud, vrije inloop (9:30 - 13:30)
- papierscheppen: gratis, jong & oud, vrije inloop (10:00 - 12:00)
- upcycling voor kinderen: gratis, vrije inloop (10:00 - 12:00)
- eco percussie: gratis, voor kinderen van 6 tot 10 jaar (10:00 - 12:00), vrije inloop
- kintsugi (de Japanse kunst van het scherven repareren): 10 EUR, volwassenen (10:00 - 12:00): inschrijving verplicht via https://willebroek.bibliotheek.be/formulier/inschrijvingsformulier-kintsugi-
- lampen van oude boeken maken: 5 EUR, volwassenen (10:00 - 12:00):
inschrijving verplicht via https://willebroek.bibliotheek.be/formulier/inschrijvingsformulier-lampen-

Naast workshops is er ook nog muziek, grime en komt ons Willebroeks eigenzinnig theatercollectief Goezot! een preview geven van "Vosse", een eigen "Reynaert De Vos"-bewerking.

KELDERVERKOOP

Het is traditie, dus mag het ook dit jaar niet ontbreken. Doorlopend stellen we onze kelder open en verkopen we boeken, strips, reisgidsen, dvd's, cd's, ... aan 0,50 EUR/stuk. Tussen 9:30 en 14:00.

DE LANGSTE PICKNICKTAFEL

Aanschuiven aan onze rijk gevulde picknicktafel? Da's dit jaar met inschrijving via onderstaand formulier.
Ook belangrijk om te weten: breng je je eigen bestek mee (bord, vork, lepel en mes), dan is het gratis. Anders betaal je 10 EUR voor je lunchbuffet.

PS: we gaan voor duurzaam, dus geen wegwerpservies graag ;)

Inschrijvingsformulier
Ik schuif aan de picknicktafel omstreeks ...
Mee-eten is gratis (na inschrijving) indien je je eigen bestek meebrengt (bord + vork, mes & lepel). Anders betaal je 10,- EUR.
Uw gegevens worden verwijderd na het plaatsvinden van de activiteit.